Puolukka-piimäpiirakka resepti

Puolukka-
piimäpiirakka
* Pohja:
* 6 dl piimää
* 3/4 dl öljyä
* 3 1/2 dl sokeria
* 9 dl vehnäjauhoja
* 2 tl soodaa
* 2 tl kanelia
* 2 tl vaniljasokeria
* Päälle:
* 6 dl puolukoita + 1/2 dl
* fariinisokeria
*
1. Sekoita vehnäjauhoihin sooda, kaneli ja vaniljasokeri.
2. Lisää piimään öljy, sokeri ja jauhoseos.
3. Kaada taikina reunalliselle isolle uunipellille ja levitä päälle
puolukat ja fariinisokeri. Kypsennä 200 asteessa 25-30 minuuttia.

Hakusanat

  • jarmon piimäkakku
  • puolukka piimäkakku
  • piimäpiirakka puolukka
  • puolukka piimäpiirakka
  • puolukkainen piimäpiirakka
  • reseptit piimäpiirakka
  • piimäpiirakka resepti
  • puolukka reseptejä
  • puolukka-piimäpiirakka

Kuva galleriasta

Leave a Reply