Reseptit kategoriassa ‘porsasvokki’

Porsasvokki resepti

* 400 g porsaanlihasuikaleita
2 rkl öljyä
pieni pala tuoretta inkivääriä
1 sipuli
2 paprikaa
2 porkkanaa
100 g pakastettuja
* sokeriherneen palkoja
2 rkl soijakastiketta 1. Silppua inkivääri ja suikaloi kasvikset. Tee
porkkanoista tikkuja, jotta ne kypsyvät yhtä nopeasti kuin muut
kasvikset.
2. Kuumenna puolet öljystä vokissa tai paistinpannussa.
3. Ruskista porsaanlihasuikaleet ja anna kypsyä lähes kypsiksi. Siirrä
syrjään.
4. Kypsennä kasvikset lopussa öljyssä lähes kypsiksi.
5. Yhdistä liha ja kasvikset, kypsennä vähän aikaa ja mausta soijalla.
Tarjoa riisin kanssa.

Hakusanat

  • sokeriherneen keittäminen
  • porsaanlihasuikaleet keittäminen
  • Porsasvokki

Kuva galleriasta